Lassa Lastik Fiyatları

Lassa Lastik Fiyatları

Paylaş
Lassa Lastik Fiyatları

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Lassa başarısını ülkemizle sınırlamayarak küresel boyuta ulaştırmış ve dünyanın dört bir yanına 60’dan fazla ülkeye ihracat yaparak global bir firma olduğunu göstermiştir. 1974 senesinde Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurularak bu günlere ulaşan Lassa güvenli ve çevreye duyarlı lastikler üreterek kaliteli ürünü kaliteli hizmet ile birleştirmeyi her zaman ilke edinmiştir.

1993 yılında aldığı Ulusal Kalite Ödülü ve 1996 yılında sahip olduğu Avrupa Kalite Büyük Ödülü ile başarısını taçlandıran marka 600’den fazla ürün çeşidiyle çok sayıda kullanıcıya hitap edebilmektedir. Ödülleri ve başarıları bir yana Lassa en büyük desteği kullanıcılarının kendisine duyduğu güvenden almaktadır. Bu nedenledir ki gelişimini durmaksızın sürdürmeye devam ediyor.

lassa

Lassa kış lastikleri 110,38 TL’den başlayan fiyatlarla rakipleri arasından sıyrılıyor. 129,39 TL’den başlayan yaz lastiği fiyatlarıyla da son derece rekabetçi olduğunun altını çizen Lassa kullanıcılarına en kaliteli lastiği en uygun fiyatlardan sunmaya devam ediyor.

http://kolayoto.com/lassa-lastik-fiyatlari sayfasından Lassa’nın tüm lastiklerini ve fiyatlarını inceleyebilir bu kalite ve hizmetten yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak