Kumho 195 65 15

Kumho 195 65 15

Paylaş
Kumho 195 65 15

Kısa sürede dünya çapında tanınan global bir marka olan Kumho yatırımının büyük kısmını AR-GE çalışmalarına yatırmaktadır. Amerika, İngiltere ve Çin’de bulunan AR-GE merkezlerinde Kumho’nun teknolojisini daha ileriye götürmek için büyük çalışmalar yapılmaktadır.

Yaz lastiği yada kış lastiği gözetmeksizin ihtiyaç duyduğunuz tüm şartlara en uygun lastikleri bulabileceğiniz Kumho 195 65 15 ebatında da gerek fiyatıyla gerek performansıyla tüm kullanıcılara göz kırpıyor.

http://kolayoto.com/kumho-lastikleri bağlantısından tüm Kumho ürünlerine ulaşarak dilediğiniz lastik için detaylı bilgiye kolayca erişebilirsiniz.

Yaz lastikleri için geliştirdiği sırt yapısı ile hızlı su tahliyesi sağlayarak ıslak zeminlerde güvenli ve konforlu bir sürüşün anahtarını sunuyor. Dinamik yapısı sayesinde şeklini bozmadığı gibi düzenli aşınma sağlayarak çok daha uzun süre kullanımın yapmanıza imkan sağlıyor. Kış lastikleri için tasarladığı diş yapısı sayesinde de karlı yollarda sıkı sıkıya tutunarak aracınızın kontrolünün kaybetmenize izin vermiyor ve üstün çekiş performansıyla sizi asla yolda bırakmıyor.

Yorum yok

Yorum bırak