Kategoriler: Ürünler

Hankook Lastik Fiyatları

1941 yılında Kore’de başlayan macerasını günümüze kadar başarıyla taşıyarak lastik sektörüne farklı ve yeni bir soluk getirmiştir. Çok sayıda ciddi otomobil markaları tarafından orijinal ekipman olarak kullanılan Hankook lastikleri durmak bilmez çalışmalarının ve araştırmacı yapısının takdirini görmeye devam ediyor.

SUV araçlar için son dönemde geliştirdiği yeni lastiğiyle de popülaritesini daha da artıran marka UEFA Avrupa Ligi resmi sponsorlarında biri olarak global anlamda bilinirliği zirveye taşımıştır. Hankook lastiklerinin yakıt verimliliği konusunda yaptığı atılımlar beğeni toplamıştır. Üstün yakıt performansıyla kullanıcılarına büyük bir armağan sunmasının yanı sıra uzun kilometre ömrü de Hankook’un tercih edilme sebeplerinden sadece bazısı.

http://kolayoto.com/hankook-lastikleri bağlantısından Hankook lastiklerine ulaşarak Kolayoto güvencesiyle hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Hankook sadece binek otomobiller ile sınırlı kalmayarak tüm araçlar için lastik üretimi yapmaktadır. Yaz lastiklerinin ıslak zemin performansını en üst seviyeye çıkararak kuru zeminde alınan performansa ıslak yollarda da aynı şekilde sahip olunmasını sağlamıştır. Kış lastiklerinin benzersiz tasarımı ile de kış aylarında güvenle yolculuk yapılmasına imkan tanımıştır.

Share
Yayınlayan
Serdar Arslan

İlginizi çekebilecek en taze yazılar

Hafif Ticari Araçlar İçin Kış Lastiği Zorunluğu

1. Ticari Araçlarda Kış Lastiği Zorunluluğu Kış lastiği zorunluluğu, hafif ticari araçlar için zorunlu tutulan…

1 sene ago

Kış Lastiği Nedir?|Bir Kış Lastiğinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

1. Kış Lastiği Nedir? Yılın araçlar açısından en tehlikeli dönemlerinin kış ayları olduğunu birçoğumuz biliyoruz,…

1 sene ago

Michelin CrossClimate 2 | Lastik Model İnceleme

Michelin CrossClimate 2, önceki modeli CrossClimate’ın performansından fazlasını sunmayı hedefliyor. Michelin’in bu modeli SUV, 4x4…

3 sene ago

Goodyear Eagle Sport All-Season | Lastik Model İnceleme

Goodyear Eagle Sport All-Season, mükemmel yol tutuşu ile dört mevsim lastik ihtiyacını bir arada karşılayan…

3 sene ago

Yeni AB Lastik Etiketi Uygulamasında Neler Var? Yeni AB Lastik Etiketi Yönetmeliği 2021

17 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan ve 1 Mayıs’ta yürürlüğe girmesi beklenen yeni AB…

3 sene ago

Goodyear EfficientGrip Performance 2 | Lastik Model İnceleme

Goodyear EfficientGrip Performance, markanın spor coupe ve lüks sedan sürücüleri için üretilmiş yüksek performanslı yaz…

3 sene ago