Yazın Ayrı Kışın Ayrı Lastik mi? Eskidenmiş Onlar

Yazın Ayrı Kışın Ayrı Lastik mi? Eskidenmiş Onlar

Paylaş
Yazın Ayrı Kışın Ayrı Lastik mi? Eskidenmiş Onlar
MICHELIN CROSSCLIMATE

Yıllar yılı tüm araç sahiplerinin aklından en çok geçen soru: Yazın, kışın ayrı ayrı lastik kullanmak yerine dört mevsim lastik kullansak olmaz mı?

Doğru, çünkü hem yaz hem de kış lastiği olmak üzere iki takım lastiğe sahip olmak iki ayrı maliyet doğuruyor. Ayrıca kullanılmayan dört adet lastiğin saklanması da ayrı bir sorun. Fakat mevcut dört mevsim lastikler bu iş için çözüm değil.

Bu nedenle de yazın sıcak, kışın da soğuk ve sert hava şartlarında yapısını koruyarak performansını tam anlamıyla yaşatacak, yol tutuşu her türlü hava ve yol durumunda mükemmel olup, ıslak zeminde de kızaklama yapmayan tam anlamıyla dört dörtlük bir lastik hayalden öteye geçemiyordu.

Ta ki Michelin konuya el atıp kış lastiğinin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran ve kış lastiği sertifikasyonuna sahip bir yaz lastiği üretene kadar.

 Lastik Dünyasının Dönüm Noktası: Michelin CrossClimate

Michelin CrossClimate, kış ve yaz lastiklerinin tüm karakteristik özelliklerine sahip olup aynı performans ve güvenlikte her türlü hava şartında kullanım yapmaya imkan tanıyan ilk ve tek lastik olarak geçtiğimiz günlerde tüm dünyaya tanıtıldı. Bir mühendislik harikası ve uzun bir çalışmanın ürünü olan lastikler, lastik sektöründe adeta bir devrim niteliği taşıyor.

Normal şartlarda farklı durumlar için farklı ürünler olmalı ve hepsi sadece kendi amacına hizmet ederek en iyi performansı sağlamalı diye bir kanı vardır. Birden fazla özellik bir araya getirildiğinde başarılı olunamayacağına inanılır. Fakat Michelin bu tezi öyle güzel boşa çıkarıyor ki birbirine zıt özellikleri aynı yapıda bünyesinde taşıyan Michelin CrossClimate lastikler Avrupa Birliği lastik etiketleme sistemine göre performans ve yakıt tüketimi gibi konularda diğer lastiklerden çok daha iyi sonuçlar veriyor.

Daha da ilginci ise bu lastiğin başarısı duyulup bünyelerde heyecan uyandırmasından sonra en merak edilen konu olan fiyatı açıklandığında yaşandı. Yüksek bir fiyat bekleyen çok sayıda araç sahibi fiyat etiketlerinin standart seviyelerde olduğunu gördüğünden beri lastiğin satışa çıkarılacağı günü bekliyor.

mcc 2

CrossClimate

Burada da yenilikçi ve öncü firma Kolayoto farkını ortaya koyarak Michelin CrossClimate lastiklerine herkesten önce sahip olmanız için henüz piyasada bulmak oldukça güçken bu ayrıcalığı sizlere sunuyor. Bunu da en iyi fiyat garantisi ile yaparak inanılması güç bir hizmet sağlıyor. Kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyeti en büyük ilkesi olan Kolayoto burada da müşterilerini yalnız bırakmayarak bu benzersiz teknolojiden ilk onların yararlanmasına olanak tanıyor. Lastikleri incelemek ve sınırlı sayıdaki ürüne herkesten önce sahip olmak için https://kolayoto.com/collections/all/products/michelin-crossclimate-205-60r16-96 http://kolayoto.com/michelin/crossclimate sayfasından hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak