Pirelli 185 65 15

Pirelli 185 65 15

Paylaş
Pirelli 185 65 15

Sürücülerin karşılaşabileceği her çeşit yol ve hava şartlarında güvenle seyahat etmelerini sağlamak için çalışan Pirelli, teknolojik altyapısıyla yılların deneyimini, geliştirdiği lastiklerde kullanarak kullanıcılarına sunmaktadır. Otomobil, arazi aracı, kamyon ve daha birçok farklı türden araç için yaz ve kış lastikleri üreterek kullanıcılarının her koşulda performansı ve güvenliği kaybetmemesi adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Citurato serisinin son üyelerinden Pirelli Cinturato P4 şehir için kullanımlarda sıcak havalardan etkilenmeyen ve tasarruflu bir lastik arayan kompakt araç kullanıcıları için yaz lastiği olarak raflardaki yerini alıyor. Fiyatı 149,38 TL olarak sunulan lastik yere düzgün teması ve düşük yuvarlanma direnci sayesinde kazandırdığı yakıt tasarrufu ile ekonominize çok daha fazla katkıda bulunuyor.

http://kolayoto.com/pirelli-cinturato-p4-185-65r15-88t.html çok sayıda ebat için üretilen Pirelli Cinturato P4 185 65 15 ebat sahipleri içinde ilk tercih sırasında yer alıyor.

Cinturato P4 mükemmel bir denge ve direksiyon hakimiyetine olanak tanırken, ağır yükler altında bile performansından bir şey kaybetmiyor. Virajlardaki başarılı yol tutuşu ve düşük gürültü seviyesi emniyetinizi kontrol altına alırken konforunuzdan da vaz geçmemenizi sağlıyor.

 

Yorum yok

Yorum bırak