Petlas 195 65 15

Petlas 195 65 15

Paylaş
Petlas 195 65 15

Her çeşit kara aracı için lastik üretimi yapan Petlas bununla sınırlı kalmayıp savaş uçağı lastiği de üreterek bu konudaki açığa yerel bir çözüm olarak başarısını sürdürüyor. Aynı zamanda ihracat yaptığı çok sayıda ülke ve pazarlarda edindiği tecrübelerini ve bilgi birikimini doğru şekilde değerlendirerek pazar payını artıracak hamlelere imza atıp ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.

  • – Sorumluluk
  • – Üretkenlik
  • – Güven ve Kalite

Petlas’ın benimsediği ve asla vazgeçmediği bu üç misyon geleceğin lastiklerinin Petlas olmasının en bariz açıklaması olarak zamanı geldiğinde karşımıza çıkacaktır.

Kullanıcılarının yaz aylarındaki yüksek sıcaklıklardan etkilenmesine ve oluşan lastik sorununa bir çözüm olarak Petlas Imperium PT535 yaz lastiklerini binek otomobiller için tasarlamıştır. Eksiz topuk teli ile çok daha stabil ve düzgün bir sürüşe sahip olmanızı sağlayarak olan lastikler 131,83 TL olarak piyasaya sunulmuştur.

http://kolayoto.com/petlas-imperium-pt535-195-65-r15-91h.html yakından incelendiğinde kuru zemindeki performansını kaybetmeden aynı şekilde ıslak zeminde de üst düzey bir performansa sahip olan lastik, özellikle 195 65 15 ebatı için vazgeçilmez olmaya aday.

Yorum yok

Yorum bırak