Ovation Lastik Fiyatları

Ovation Lastik Fiyatları

Paylaş
Ovation Lastik Fiyatları

Dünya genelinde 80’den fazla ülkeye lastik ihracatı sağlayan Ovation, 1995 yılından bu yana üretim kapasitesini arttırarak ve aynı ölçüde teknolojisini de geliştirmeye devam ederek büyümesini sürdürmektedir.

Her mevsim şartlarından kullanılabilir lastik üretme konusunda atılımlar yaparak Ovation markasını tüm dünyada tanınmasını sağladılar. İstikrarlı ilerleyişini ürettiği kaliteli lastikler ile destekleyerek çok sayıda kalite sertifikasına sahip olmanın gururunu yaşamaktadır.

Yaz ve kış aylarında mevsim şartlarının gerektirdiği donanımlara sahip lastikleri ekonomik fiyatlarla kullanıcılarına ulaştıran Ovation, lastiklerinin uzun ömürlü olması ve üstün yakıt tasarrufu sağlaması sayesinde çok daha ekonomik hale gelmektedir.

http://kolayoto.com/ovation-lastikleri sayfasından tüm Ovation lastiklerini inceleyebilirsiniz. Kış lastiklerinde 101,36 TL’den, yaz lastiklerinde 83,63 TL’den başlayan şaşırtıcı fiyatlarıyla kullanıcılarının arzu ettikleri sürüş deneyimini yaşamalarını çok daha kolay hale getiriyor.

Yorum yok

Yorum bırak