Otomobilini çok seven gençlere hediye edebileceğiniz 7 aksesuar!

Otomobilini çok seven gençlere hediye edebileceğiniz 7 aksesuar!

Paylaş
Otomobilini çok seven gençlere hediye edebileceğiniz 7 aksesuar!

Otomobilseveri mutlu etmenin yolları!

Aslında bir araba tutkununa alınabilecek en güzel hediye bir arabadır, ancak alınabilecek hediyeler listesinde pek yeri olduğunu söyleyemeyiz:) O kadar maliyetli olmasın ama yine de arabalarla ilgili olsun diyorsanız elbette otomobilini çok seven gençlere alabileceğiniz birbirinden eğlenceli ve anlamlı hediyeler var.

Araba tutkunları baktıkları her yerde arabalar görmek isterler. Telefonlarının arka planını bir spor araba süslerken, bilgisayar masaüstlerinde de çamura batmış bir 4×4 görmek mümkün.

Arkadaşınız, kardeşiniz, yakınınız ya da sevgiliniz bir otomobil tutkunu ve ona bir hediye mi almanız gerekiyor? O zaman otomobil meraklılarına hediye seçeneklerimize bir göz atın.

Üstelik 20 Mayıs’a kadar özel olarak seçtiğimiz “Gençlere Özel Ürünler” koleksiyonumuzda KolayOto avantajlarıyla satın alabilirsiniz!

Plakalığa entegre geri görüş kamerası

Geri geri park etmeyi kolay hale getirmeyi isteyenlere özel, hem estetik hem de plakalığa entegre bir geri görüş kamerası, otomobilini seven herkesin isteyeceği bir aksesuar. Geri görüş kamerası ile hem otomobili bir yere sürtmeden hem de en doğru şekilde park edebilirsiniz.

KolayOto’da Forza Geri Görüş Kamerası Araç Plakalık Kamera ürününü ücretsiz kargo, 6 taksit ve 30 gün iade garantisi ile satın alabilirsiniz.

Plakalığa entegre geri görüş kamerası
Plakalığa entegre geri görüş kamerası

Fren kaliper kapakları

Otomobiline özen gösteren gençlerin ortak bir yanı da otomobillerine spor bir görüntü kazandırmaya çalışmalarıdır. Bazısı çeşitli aksesuarlar ile bunu kazandırırken, bazısı da otomobillerindeki bazı aksanları değiştirerek bunu başarır.

Otomobile spor bir görüntü kazandırmanın uygun yollarından bir tanesi de fren kaliper kapaklarına aksesuar takmak. Çeşitli ebat, renk ve markalarda bulabileceğiniz fren kaliper kapağı KolayOto’da “Gençlere Özel Ürünler” koleksiyonumuzda mevcut.

Fren kaliper kapağı seti Brembo
Fren kaliper kapağı seti Brembo

Vites körüğü

Standart vites körüklerinden sıkılanlara özel bu aksesuar otomobilinin içine şık ve estetik bir görüntü kazandırmak isteyenler için. Alternatif renk seçenekleri ve farklı araç modelleri için de bulunabilen bu ürün, otomobilin içerisinde kendini iyi hissetmek isteyenlere yönelik.

Sparco vites körüğü
Sparco vites körüğü

Oto teyp

Otomobil içerisinde müzik dinlemeden olur mu? Otomobilin içine girdiği anda radyoyu veya müziği açan araç sahiplerine özel seçtiğimiz Sony DSX-A200UI oto teyp, USB ve AUX destekli. Yani hem telefonunuzu bağlayabilirsiniz, hem de USB bellek ile dilediğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz. Bu ürünün sunduğu özellikleri sayesinde tam bir fiyat/performans ürünü olduğunu da belirtebiliriz.

usb ve aux oto teyp radyo

Sony DSX-A200UI USB AUX MP3 Oto Teyp

Araç kamerası

Son dönemde oldukça yaygınlaşan bu ürün, yaptığınız yolculuk boyunca yolu kayda alıyor. Herhangi bir kaza veya sorun anında da ne olduğunu rahatlıkla geri sarıp izleyebiliyorsunuz. Trafik kazaları ve yazılan cezaların nasıl meydana geldiğini görmek için birebir. Ayrıca zaman zaman sigorta şirketli de bu tür görüntüleri talep edebiliyor.

Gençlere Özel Ürünler” koleksiyonumuzda da bir araç kamerası mevcut. BlackSys CL-100B 2 kanallı bir araç kamerası. Full HD kayıt, 135 derece görüş açısı, GPS özelliği ve OBD araç tanıma sistemi ile sürüş verileri detaylandırma gibi özellikleriyle piyasadaki rakiplerinin arasından sıyrılıyor.

 BlackSys CL-100B 2Ch 2 Kameralı Araç Kamerası
Araç kamerası

Pedal seti

Otomobilinin standart pedallarından sıkılan ve daha sportif bir görüntü isteyen araç sahiplerine bu hediyeyi rahatlıkla verebilirsiniz. Her model araç ve modele uygun olan pedal setleri “Gençlere Özel Ürünler” koleksiyonumuzda da mevcut. Otomobilinizin iç mekanında fark yaratan Pedal setleri ile çok daha sportif bir sürüş elde edebilirsiniz. Tek şart, otomobilin düz vites olması:)

Araba pedal seti
Araba pedal seti

Egzoz ucu

Paslanmaz parlak “inox” malzemeden üretilen egzos ucunun “Parlak Krom” kaplı gövdesi ve gösterişli olan egzos ucu tasarımıyla sportif güzel bir görünüm kazanabilirsiniz. Egzos uçlarını otomobilinizin standart egzos ucuna kolayca adapte ederek aracınız sportif gözükebilir. setleri “Gençlere Özel Ürünler” koleksiyonumuzda neredeyse her otomobile uygun egzoz ucu mevcut.

Krom egzoz ucu
Krom egzoz ucu

Şimdi kolayoto.com adresini ziyaret edin, 19 Mayıs’a özel seçili ürünler ile hazırladığımız “Gençlere Özel Ürünler” koleksiyonumuzu ücretsiz kargo, peşin fiyatına 6 taksit ve ürün iade garantisi ile keşfedin.

Otomobilini çok seven gençlere özel seçtiğimiz ürünler bu koleksiyonda!

1 yorum

Yorum bırak