Otomobil tutkunlarının mutlaka oynaması gereken oyunlar

Otomobil tutkunlarının mutlaka oynaması gereken oyunlar

Paylaş
Otomobil tutkunlarının mutlaka oynaması gereken oyunlar

Elektronik oyun piyasasında herkese göre bilgisayar oyunları mevcut. İster bilgisayarda olsun ister konsolda, her otomobil tutkununun mutlaka oynaması gereken 5 oyunu listeledik.

1. Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 oyununun aşırı büyük haritası ve çok çeşitli otomobil listesi var.

Forza Horizon 3’ün geniş haritası bizi oyuna çekiyor. Orman yollarından deniz kenarına ve şehiriçi haritasına kadar bir çok mekanda oyunu oynayabiliyorsunuz. Konusu Avusturalya’da geçen Horizon adında bir otomobil festivali. Oyunda 350 kadar otomobil arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Kariyer modunu seçerseniz festival ile oyuna başlayabilirsiniz. Ancak büyük haritasında boş boş otomobil sürmek de ayrı bir keyif!

2. Assetto Corsa

E30’u hangi oyunda bulabilirsiniz başka? <3

Assetto Corsa, Horizon 3 gibi değil. Bunu baştan bildirelim. Assetto Corsa oyunu daha çok simülasyon alanına yakın. Gerçek sürüşe yakın hisleri yakalayabilirsiniz bu oyun ile. Sürekli güncellenen pist ve otomobil listesi ile güncelliğini koruyan bir oyun.

3. The Crew

The Crew oyununun da haritası oldukça büyük. Tüm Amerika var oyun haritasında. Eyaletler arası yolculuklar yapıp saatler boyu otomobil kullanabilirsiniz.

4. WRC 6

Ralli tutkunları için de listemizde bir oyun var: WRC 6.

Dünya Ralli Şampiyonası’nın resmi oyununda Hyundai i20 WRC’den Toyota Yaris WRC’ye kadar gerçekte yarışan otomobilleri seçip, dünya şampiyonasının yapıldığı ülke yarışlarına katılmanız mümkün. Uzun soluklu kariyeri modu, çoklu oyunculu online seçeneği ve etap seçip yarışabileceğiniz modları da mevcut.

5. Live For Speed

Live for Speed, kısaca LFS. Bu oyun tam bir simülasyon. Eğer grafiklere fazla aldırış etmeden tam bir otomobil hissiyatı ile yarışmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Lastik hava basıncı, debriyaj ısınması, yakıt bitmesi, süspansiyon sönme sertliği ayarı gibi çok ince ayarları da yapabileceğiniz bu simülasyonu mutlaka denemeniz gerekli.

Yorum yok

Yorum bırak