Nokian Lastik Fiyatları

Nokian Lastik Fiyatları

Paylaş
Nokian Lastik Fiyatları

Her türlü yol ve mevsim şartlarına uygun lastik üretmek için kuruluşu olan 1898 yılından bu yana araştırmalarını hız kesmeden sürdüren Nokian 1934 yılında dünyanın ilk kış lastiğini üreterek hayallerini gerçekleştirmeye başlamıştır. Finlandiya’nın tek lastik üreticisi olarak lastiklerini 60’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Nokian; otomobil, kamyon ve özel iş makineleri gibi birbirinden farklı birçok araç için lastik üretimi yapmaktadır. En büyük misyonu tüm araçların her türlü hava ve yol şartlarında sorunsuzca sürüş yapabilmesini sağlamaktır. Bu özelliği ilk kış lastiği üretimini yapmasından da anlaşılıyor. Bu nedenledir ki AR-GE için büyük yatırımlar yaparak yeni teknolojiler üretmeye ve lastiklerini geliştirmeye devam ediyor.

Nokian2

Nokian kış lastikleri 119,80 TL’den, Nokian yaz lastikleri ise 99,14 TL’den satışa sunulmaktadır. Kullanıcılarına sağladığı üstün performans ve konfor göz önünde bulundurulduğunda oldukça cazip fiyat seçeneklerine sahip olan Nokian fiyat/performans açısından da en başarılı firmalar arasında yer almaktadır.

http://kolayoto.com/nokian-lastik-fiyatlari sayfasından tüm Nokian lastiklerinin fiyatlarına ulaşabileceğiniz gibi size en uygun olanı anında satın alarak hemen sahip olabilir ve Nokian deneyiminin tadına varabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak