Michelin Lastik Fiyatları

Michelin Lastik Fiyatları

Paylaş
Michelin Lastik Fiyatları

Edouard Michelin tarafından 1888 yılında kurulan Fransız lastik devi Michelin, dünyanın her yerine dağılmış 80 adet üretim tesisi ve yüz binin üzerindeki çalışan sayısıyla dünyanın en tanınmış lider lastik üreticisidir.

ALPIN 5

Otomobil, kamyon, uçak aklınıza gelen hemen her araç için lastik üretimi yapan firma yaptığı yüklü AR-GE yatırımları sayesinde çok sayıda patente sahiptir. Özellikle radyal ve yeşil lastikte sahip olduğu tüm bilgi ve tecrübesini bu lastiklere aktararak performans, güvenlik ve konforu bir arada sunmaktadır. Her iki lastikte sağladığı muazzam yakıt tasarrufu ile sahip olduğu performans ve teknolojiyle birlikte çevreye duyarlı, aynı zamanda da ekonomik olmasıyla da adından söz ettiriyor.

http://kolayoto.com/michelin-lastik-fiyatlari sayfasından Michelin lastiklerinin fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Yüksek performans lastiklerindeki başarısı kullanıcılar tarafından kabul görmüşken hem yaz hem kış hem de dört mevsim lastiklerdeki kaliteli ve ileri teknolojik yapılarıyla da yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir.

Michelin lastiklerinin özel silika bileşeni sayesinde sıcak havalarda sertliğini koruması, soğuk havalarda da esnekliğini kaybetmemesi dünya üzerinde en bilinen ve en çok kullanılan lastik olmasının cevabıdır.

Yorum yok

Yorum bırak