Michelin 225 45 17

Michelin 225 45 17

Paylaş
Michelin 225 45 17

Her daim değişen teknoloji ve buna paralel olarak değişkenlik gösteren kullanıcı istekleri doğrultusunda Michelin, hiçbir zaman döneminin gerisinde kalmayarak yenilikçi tarzını ortaya koymuştur. Performans söz konusu olduğunda üst düzey lastikler üreten Michelin kullanıcılarının taleplerini daha onlar ihtiyaç duymadan karşılıyor.

Sportif araçlar ve yüksek güçlü sedan otomobiller için Michelin Pilot Sport 3 lastiğini geliştirerek ezber bozmaya devam ediyor.

http://kolayoto.com/michelin-pilot-sport-3-grnx-225-45r17-91y.html ürünü 292,45 TL fiyatı ile görücüye çıkarken beklentileri de oldukça yükseltiyor.

Anti Surf System yani kaymayı önleyici sistem teknolojisi ile diğer yaz lastiklerine kıyasla ıslak zeminde çok daha başarılı bir yol tutuş performansına sahiptir. Virajlarda da bu yol tutuş becerisini kullanan Michelin Pilot Sport 3 lastikleri sağladığı güvenli sürüşün yanı sıra otomobil üreticileri tarafından takdir gören hassas direksiyon hakimiyeti ile de oldukça keyifli seyahatler vaat etmektedir.

Yanağı üzerindeki GREEN X işaretinden de anlaşılacağı üzere çevre dostu olan bu lastik en düşük enerji tüketimini sağlayarak hem kullanıcılarına hem de çevreye verdiği değeri perçinliyor.

Yorum yok

Yorum bırak