Michelin 195 65 15

Michelin 195 65 15

Paylaş
Michelin 195 65 15

Devamlı gelişim ve üretimden vazgeçmeyerek teknolojik altyapısını sürekli yenileyen ve zamanının ilerisinde bir teknolojiye sahip olmak için çalışan Michelin, her seferinde kullanıcı taleplerini fazlasıyla karşılamayı başarıyor. Yüksek performans ve kalite ile yetinmeyip aynı zamanda yüksek konfor, güvenli sürüş ve uzun ömür gibi ciddi konularda da lastiklerini en iyi seviyelere taşıyor.

Michelin her mevsim koşullarını dikkate alarak kullanıcılarına çok sayıda farklı seçenek sunmaktadır. Otomobiller için kış lastiği olarak geliştirdiği Alpin A5 bunlardan sadece biri.

http://kolayoto.com/michelin-alpin-5-195-65r15-91t.html lastikleri 163,05 TL gibi piyasa ortalamasının altında bir fiyatla satışa sunularak insanların ilgilisini çekmeyi başarmıştır. Zorlu ve sert hava koşullarının yaşandığı kış mevsiminde yola çok daha iyi tutunarak karlı ve buzlu yollarda dahi araç kullanmak çile olmaktan çıkıp bir keyfe dönüşecek.

Michelin Alpin 5 lastiklerinin sırt bloğu standart kış lastiklerine oranla %12 artırılmıştır. Aynı şekilde kanal sayısı da %16 oranında artırılarak daha güçlü ve daha güvenli lastikler üretilmiştir.

195 65 15 ebatlarında bir kış lastiği arıyorsanız kalitesi ve hesaplı fiyatıyla Michelin Alpin 5 tam olarak aradığınız lastik olabilir.

Yorum yok

Yorum bırak