Lassa 225 45 17

Lassa 225 45 17

Paylaş
Lassa 225 45 17

Kullanıcılarından aldığı güven ve destek ile zamanın ötesinde teknolojiler geliştirerek yalnızca mevcut sorun ve isteklere değil olası tüm talepleri karşılamaya yönelik tasarımlar geliştiren Lassa, ürettiği yepyeni bir lastik ile bir kez daha ezberleri bozuyor. Orta sınıf sedan ve üst segment araçlar için konfor odaklı geliştirilen Lassa Impetus Revo oldukça geniş bir kitle tarafından kabul görmüştür.

Benzersiz tasarımı, üstün direksiyon hakimiyeti ve üst düzey performansıyla kullananları hemen etkisi altına almayı başarıyor.

http://kolayoto.com/lassa-impetus-revo-225-45r17-91w.html lastikleri 224,06 TL fiyatı ile de sahip olduğu konfor ve performansın yanında bir de fiyatıyla etkilemeyi başarıyor.

Lassa Impetus Revo sahip olduğu Hidrodinamik Simülasyon Teknolojisi sayesinde ıslak zemindeki harika yol tutuşunun yanı sıra kısa fren mesafesi ile güven veriyor. Minimize edilen gürültü seviyesi ile kusursuz konforun tadına varacak ve araç kullanmaya olan bakış açınız ziyadesiyle değişecektir.

Konfordan ve güvenlikten kesinlikle taviz vermeyen Impetus Revo 225 45 17 ebatına sahip otomobiller için vazgeçilmezler arasına adını yazdırmayı çoktan başarmış durumda.

Yorum yok

Yorum bırak