Kendi arabanızla gitmeniz gereken tatil beldeleri!

Kendi arabanızla gitmeniz gereken tatil beldeleri!

Paylaş
Kendi arabanızla gitmeniz gereken tatil beldeleri!

Yaz dönemine girmemiz ile birlikte tatile duyduğumuz özlem kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Etrafımızdaki hemen herkesin kumsalda, denizde, havuzda fotoğraf paylaşması da cabası!

Eğer henüz tatil planınızı yapmadıysanız, sizin için hazırladığımız seyahat rehberini inceleyebilirsiniz!

İşte kendi arabanızla gitmeniz gereken tatil beldeleri!

1.Datça

Datça, Ege Bölgesinde Muğla iline bağlı 13 ilçeden biridir. Sakinliğiyle, denizin ve yeşilin bir arada bulunduğu doğasıyla özellikle kalabalıktan kaçıp kafa dinlemek isteyenler için oldukça idealdir. Ege’nin bu özel noktasında, her gün farklı bir koyu keşfetme şansınız olduğunu da ekleyelim.

Eğer siz de şehrin kalabalığından sıkıldıysanız, bir kaç gün kafa dinlemek istiyorsanız  Cuma günü işten çıkıp arabanıza atlayıp bir kaç gün Ege’nin gizli cennetinde huzur bulabilirsiniz. Datça, özellikle çocuklu aileler için oldukça ideal bir tatil seçeneğidir.

2.Trilye

İstanbul’dan 2 saatte ulaşabileceğiniz Trilye, Bursa’ya bağlı Rumlardan kalma bir balıkçı kasabasıdır. Eğer haftasonunuzu fotoğraf çekerek, tarihi güzellikleri keşfederek, yöresel tadları deneyerek geçirmek istiyorsanız Trilye harika bir tercih olacaktır. Trilye’yi gezdikten sonra dilerseniz Bursa’nın diğer saklı cennetlerinden Mudanya, Misi Köyü ve Gölyazı’yı da ziyaret edebilirsiniz.

3. Ilıca

İzmir – Çeşme’ye bağlı bu küçük mahalle, hem termal merkezi olma özelliğiyle, hem eşsiz plajıyla hem de Alaçatı’ya yakınlığıyla  dikkat çekiyor. Tatil döneminde oldukça kalabalık olan Alaçatı ve Çeşme’de konaklama zorluğu yaşamamak için Ilıca mükemmel bir tercih olacaktır. Sahil kıyısında yer alan otellerde konaklayarak, Ilıca’nın serin sularına kendinizi bırakabilirsiniz, akşamları ise arabanıza atlayıp Alaçatı’ya geçerek keyifle gezebilirsiniz. Ilıca’ya gitmişken termal sularında yılın tüm stresini atmayı unutmayın!

Sizin için hazırladığımız seyahat rehberimizden umarız memnun kalmışsınızdır. Eğer siz de kendi arabanızla seyahat etmeyi sevdiğiniz tatil rotaları paylaşmak isterseniz KolayOto sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, paylaşabilirsiniz.

Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyoruz.

Yorum yok

Yorum bırak