Jeep Renegade’te mutlaka bulunması gereken aksesuarlar

Jeep Renegade’te mutlaka bulunması gereken aksesuarlar

Paylaş
Jeep Renegade’te mutlaka bulunması gereken aksesuarlar

Küçük SUV sınıfının eğlenceli üyesi Jeep Renegade, Jeep DNA’sı ile şehirde veya arazide seyahat etmek, yeni yolları keşfetmek için mükemmel bir çözüm.

Beş kişilik oturma kapasitesi, konfor sunan yenilikçi iç tasarım, fonksiyonel ve geniş bagaj hacmi, yüksek kaliteli malzemeler… Jeep® Renegade yolculuk keyfinizi katlamak için ihtiyaç duyacağınız her şeye sahip.

KolayOto olarak biz de bu küçük SUV ile olan deneyiminizi daha iyi bir hale getirmek için özel bir koleksiyon oluşturduk.

Jeep Renegade aksesuarlarının hepsini buradan inceleyebilirsiniz: http://kolayoto.com/jeep-renegade-araca-ozel-aksesuarlar.html

Aşağıda ise bizim tarafımızdan özel olarak seçilen Jeep Renegade aksesuarlarını inceleyebilirsiniz.

1. Bagaj havuzu ve havuzlu paspas

Jeep Renegade paspas havuzu
Jeep Renegade’e özel üretilen bu havuzlar aracınız ile birebir uyumlu

Bagajınıza koyduğunuz her türlü akıcıi, sıvı, tozlu ve kirli malzemelerin veya eşyaların bagajınızın orjinal döşemesine zarar vermesini engelleyen koku yapmayan kauçuk malzemeden üretilen bu paspaslar çok işlevsel! Aynı zamanda aracınızın içine lastik ve yol sesinin girmesini engellemenize de yardımcı olan paspasların monte edilmesine de gerek yok. Ürünü sadece yerleştirmeniz yetiyor.

Satın almak ve ürünü incelemek için: http://kolayoto.com/jeep-renegade-suv-bagaj-havuzu-2014.html

 

2. Tavan farı

Jeep Renegade modelinin estetik tasarımına da uygun olan bu tavan farı hem size offroad gezilerinizde hem de zor gece yolculuklarındada size yardımcı olacaktır.

Tavana ister kendi üzerindeki sağlam yapışkanıyla, isterseniz silikon ile, isterseniz delerek montaj etmeye uygundur.
Boyanabilir dış yüzeye sahiptir.
İçerisinde ampüller dahildir. 4 adet BEYAZ camlı sis lambasına sahip bir ünitedir. Üzerindeki ampülleri değiştirebilirsiniz de.

Satın almak ve ürünü incelemek için: http://kolayoto.com/ldr-off-road-sis-far-tavan-sis-lambas-4-lu-beyaz.html

3. SUV Lastiği

BF Goodrich Urban Terrain T/A Go küçük SUV’unuza tam olarak uyum sağlayan şehiriçi kullanımına uygun bir SUV lastiği. BF Goodrich tarafından offRoad tecrübesi ile üretilen bu lastik sayesinde hem yaz hem de kış mevsiminde nereye isterseniz gidebilir, şehirdeki engelleri kolayca aşabilirsiniz.

İncelemek ve satın almak için: http://kolayoto.com/ldr-off-road-sis-far-tavan-sis-lambas-4-lu-beyaz.html

4. Arka kapı hoparlörü

Pioneer 2016 (2015 ve 2014 modeller için de mevcut) Jeep Renegade Arka Kapı Hoparlörü araçiçi müzik keyfinizi üst seviyeye çıkartıyor.

G-Serisi hoparlörler, yüksek kaliteli, güçlü ses, mükemmel denge, farklı kozmetik ve paranın karşılığını tam veren bir ürün olarak tasarlanmıştır.

Enjeksiyon Kalıplı Polipropilen (IMPP ) koni woofer son derece sert ve hafif, Aramid liflerinin karışımından imal edilmiştir:
17 cm çapında, 240 WATT PEAK ve 40 WATT RMS gücünde, İKİ YOLLU olup MİD ve TİZ sesler veren bir üründür.

İncelemek satın almak için: http://kolayoto.com/pioneer-2016-jeep-renegade-arka-kap-hoparloru.html

Jeep Renegade aksesuarları

6 taksit, KolayOto avantajları ve ücretsiz kargo ile Jeep Renegade aracınıza uygun tüm aksesuarları incelemek ve satın almak için tıklayın: http://kolayoto.com/jeep-renegade-araca-ozel-aksesuarlar.html?mode=list

 

Yorum yok

Yorum bırak