İletişim

İletişim

Arabanız ile ilgili her türlü hizmeti sunan KOLAYOTO’ya üye olarak sizler için hazırladığımız yüzlerce avantaj ve hayatı kolaylaştırıcı hizmetten yararlanabilirsiniz.

KolayOto ekibi olarak tüm kaynaklarımızı otomobil sahiplerinin araçlarıyla ilgili deneyimlerini kolaylaştırmak, iyileştirmek ve daha avantajlı hale getirmek için kullanıyoruz.

Arabanızın düzenli ihtiyaçlarını sizin adınıza takip ediyoruz, zamanı geldiğinde ihtiyacınıza özel kolay ve avantajlı çözümler sunuyoruz.

Lastik değişimi, akü değişimi, periyodik bakım, trafik sigortası yenileme, motorlu taşıtlar vergisi ödeme vb. arabanızla ilgili düzenli olarak yapılması gereken işleri sizin için takip ediyoruz.

İhtiyacınıza en uygun ürün ve hizmetleri, ihtiyacınız acilleşmeden önce avantajlı şartlarda erişim imkanı sunuyoruz.

Dilerseniz, sizi en yakın ve hizmet kalitesini ölçümlediğimiz anlaşmalı tedarikçi noktalarımıza yönlendiriyoruz.

Mobil ekiplerle adresinizde montaj, sezonsal ürünleri sizin için saklama, atık bertaraf etme gibi hayatı kolaylaştırıcı hizmetler sunuyoruz.

Bu süreçlerin tamamında arabanızın, ve tüm aldığınız ürün ve hizmetlerin bilgilerini sizin adınıza güvenle saklıyor, dilediğinizde erişebileceğiniz ve hayatınızı kolaylaştıracak şekilde hizmetinize sunuyoruz.

Arabanıza bakmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

İletişim Detayları

Adres