Goodyear Fiyat Listesi

Goodyear Fiyat Listesi

Paylaş
Goodyear Fiyat Listesi

Goodyear gerçekleştirdiği ilklerle 1898 yılından bu yana her zaman sektörünün öncüsü olarak varlığını sürdürmektedir. Her zaman var olduğu dönemin ilerisinde olmayı, teknolojisini sürekli olarak ilerilere taşımayı vizyon edinmiş olan Amerika’nın köklü markası Goodyear yaratıcı fikirler üretmeyi ve bunları hayata geçirmeyi adeta görev edinmiştir.

Otomobilden uçağa hatta uzay mekiğine kadar her çeşit araca yönelik lastik üretimi yaparak insanları şaşkına çevirmeye devam ediyor. Ürettiği lastiklerin kalitesi, performans ve dayanıklılığı zirvede yer alsa da bununla yetinmeyip uzun ömürlü olmaları ve konforun da aynı şekilde en iyi düzeyde olmasına özen göstermiştir.

goodyear

Goodyear kış lastikleri 116,77 TL’den başlayan rekabetçi fiyatlarla kullanıcılarına sunulurken, yaz lastiklerini de 132,99 TL gibi iddialı bir rakamla satışa sunarak bu alanda da beklenileni fazlasıyla veriyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan çok sayıda üretim ve araştırma merkezlerinde yaptıkları çalışmalarla kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam etmektedir.

http://kolayoto.com/goodyear-lastik-fiyatlari sayfasından tüm Goodyear lastiklerinin fiyatlarına ulaşarak yüksek teknolojiye uygun fiyatlara nasıl sahip olabileceğinizi görebilirsiniz. Goodyear’ın bitmek bilmeyen yeniliklerinin tadına vararak sürüş kalitenizin heyecan verici oranda artmasını sağlayabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak