Goodyear 225 45 17

Goodyear 225 45 17

Paylaş
Goodyear 225 45 17

Teknolojisini günden güne yenileyen Goodyear’ın önem sırasında ilk sıralarda her zaman testler yer almaktadır. Üretilen her lastik, geliştirilen her teknoloji çok sayıda testlerden geçirilerek kullanıcılarına ulaşmaktadır. Bu sayede en iyiye ulaşma yolculuğunda emin adımlarla yürüyebilmektedir.

Goodyear, AB Lastik Etiketi Testi ve bağımsız testlerden başarıyla geçtikten sonra yeni lastik ve tasarımlarının tamamını kendi belirlediği 50 performans kriterinden geçirmektedir. Tüm kriterleri analiz ederek ürünler hazır hale getirilmektedir.

225 45 17 ebatı otomobillerde çokça tercih edilen bir ebattır. Goodyear da bu ebat için Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 lastiğini geliştirmiştir.

http://kolayoto.com/goodyear-eagle-f1-asymmetric-2-225-45r17-91y.html lastiği 215,10 TL olan fiyatıyla yaz lastiği arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Islak ve kuru zeminlerdeki kısa fren mesafesiyle çok daha güvenli bir sürüş vaat ediyor. Üst düzey yol tutuşuyla tüm dikkatleri üzerine toplarken gergin gövde yapısıyla da direksiyon hassasiyetini ciddi oranda artırıyor. Birçok güvenilir araç markası tarafından da fabrika uyumlu olarak piyasa sürülen Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 lastiklerinde, seyahatlerinizden daha çok keyif almanızı sağlamak için gereken her şey düşünülmüş.

Yorum yok

Yorum bırak