Goodyear 205 55 16

Goodyear 205 55 16

Paylaş
Goodyear 205 55 16

Frank A. Seiberling tarafından 1898 yılında Amerikada kurulan Goodyear, kurulduğu günden bu yana araştırmacı yapısı ile her daim ön plana çıkmıştır. Performansı zirveye taşırken konfor ve emniyetten ödün vermemeye özen gösteren Goodyear, 1997’deki 350 F1 Grand Prix yarışlarını kazanan ilk lastik olarak ta başarısını perçinlemiştir.

Otomabilden, uçağa hatta uzay mekiğine kadar her tür araca uygun lastik üretimi yaparak tüm kulvarlarda başarıya ulaşmaktadır.

Otomobiller için ürettiği Goodyear EfficientGrip ve EfficientGrip Performance modelinde bağımsız test ve değerlendirmeleri başarıyla tamamlayarak ıslak zeminlerdeki performansını kanıtlamıştır.

http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v.html lastiğindeki Fuel Saving Teknolojisi sayesinde yakıttan tasarruf edilirken karbondioksit salınımını da düşürülerek çevre dostu bir lastik olarak geliştirilmiştir. Sırt yüzeyindeki tasarımı ve su geçirmez dişleriyle yeni bir soluk getiren marka, kuru zeminde alınan performansın ıslak zeminde de aynı şekilde devam etmesini sağlamıştır.

Goodyear EfficientGrip 205 55 16 ebatıyla konforlu bir seyahat için gereken tüm özelliklere sahip olmasının yanı sıra üstün performans özellikleriyle de donatılarak kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.

Yorum yok

Yorum bırak