Goodyear 185 60 15

Goodyear 185 60 15

Paylaş
Goodyear 185 60 15

Yenilikçi ve araştırmacı yapısını her fırsatta dile getiren Goodyear, tüm dünyada en büyük lastik üreticilerinden biri olmasını da bu özelliklerine bağlıyor. Kurulduğu günden bu yana ilklerin lastiği olmanın ötesine geçerek kırdığı rekorlarla da kendinden söz ettirmiştir. Halihazırda binlerce patentin sahibi olarak üretkenliğini ve araştırmacı ruhunu da ispat etmiştir.

Otomobillerin kış mevsiminin zor koşullarından etkilenmeden en iyi performansı vermesi adına 185 60 15 ebatı için Goodyear UltraGrip 9 lastiğini üretmiştir.

http://kolayoto.com/goodyear-ultragrip-9-185-60r15-84t.html ürününde bulunan 3D BIS Technology özelliği sayesinde en çetin yol koşullarında bile kısa fren mesafesinden ödün vermemektedir. Sırt yapısındaki hidrodinamik oluklar ile de etkin su tahliyesi sağlayarak suda kızaklama riskini minimuma indirmiştir.

Optimize Sırt Performans Teknolojisini geliştirerek lastiğin yere düzgün temas etmesi ve dengeli bir aşınma göstermesi sağlanmıştır. Böylece dengesiz aşınmaların önüne geçerek lastik ömrü çok daha uzatılmıştır. Goodyear UltraGrip 9 lastikleri 155,69 TL olarak satışa sunularak kış lastikleri arasında hatırı sayılır bir yer elde etmiştir.

Yorum yok

Yorum bırak