Formula Lastik Fiyatları

Formula Lastik Fiyatları

Paylaş
Formula Lastik Fiyatları

İtalyan lastik devi Pirelli güvencesi altında üretilen Formula lastikleri tüm zemin ve koşullarda rahat ve güvenle kullanım için geliştirilmektedir. Formula mühendisleri, Pirelli tecrübesini kendi yenilikçi ve heyecanlı yapılarıyla sentezleyerek yepyeni bir teknoloji ortaya çıkarmışlardır.

Uzun çalışmalar sonucu geliştirilen Formula lastikleri uzun ömürlü yapısı ve yakıt tasarrufu sağlamasıyla tüm bütçelere fazlasıyla destek olmaktadır. Son derece uygun fiyatlarıyla rakiplerine nefes aldırmayan Formula her geçen gün çok daha fazla kişi tarafından tercih edilmektedir.

http://kolayoto.com/formula-lastik-fiyatlari sayfasından lastik fiyatlarını inceleyebilir ve dilediğiniz Formula lastiğe anında sahip olabilirsiniz.

Formula’nın 87,32 TL’den başlayan yaz ve kış lastikleri sahip olabileceğiniz en hesaplı lastikler olarak sunulmaktadır. Yakıt tasarrufunun yanı sıra azaltılmış gürültü seviyesi de konforunuz için üzerine düşeni başarıyla yerine getiriyor. Direksiyon hakimiyetini hiçbir koşul altında kaybetmemeniz adına tasarlanan Formula lastikleri en güçlü ham maddeler kullanılarak üretilmiştir. http://kolayoto.com/formula-lastikleri adresinden tüm Formula lastiklerine kolayca erişim sağlayarak yüksek kaliteyi en uygun fiyata kullanmaya başlayabilirsiniz.

2 Yorumlar

Yorum bırak