Falken Lastik Fiyatları

Falken Lastik Fiyatları

Paylaş
Falken Lastik Fiyatları

Teknolojisiyle fark yaratmaktan vazgeçmeyen Japonya’nın başka bir teknoloji harikası da Falken lastikleridir. 1983 yılında kurulmasının hemen ardından iki sene sonra Kuzey Amerika pazarına açılmıştır.

Sahip olduğu üstün performans ve kaliteyi hesaplı fiyatlarla kullanıcısıyla buluşturduğu için kendisine duyulan ilgi günden güne katlanarak artmaktadır. 105,19 TL’den başlayan Falken kış lastikleri kış mevsiminin en zorlu şartlarında gösterdiği performansla alkışları topluyor. Yeniden geliştirilmiş diş tasarımı sayesinde kış aylarında zemine kuvvetle tutunarak duyulan en büyük ihtiyaca başarıyla yanıt vermektedir. Falken’in yaz lastiklerinin fiyatı da 90,47 TL gibi son derece rekabetçi bir düzeyden başlayarak her kesimden kullanıcıya hitap edebilmektedir.

falken2

http://kolayoto.com/falken-lastik-fiyatlari sayfasından Falken lastiklerinin fiyatlarını inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Otomobilden kamyona kadar birçok farklı araç tipine uygun lastikler üreten Falken mevsim ve yol gözetmeksizin tüm araçların yüksek performans gösterebilmesi adına çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Yorum yok

Yorum bırak