Dünyanın en tarz kadınlarının ultralüks arabaları!

Dünyanın en tarz kadınlarının ultralüks arabaları!

Dünyanın en tarz kadınlarından ilham alıp kendi hayatınıza uyarlamanız için altın değerinde tavsiyeler!

Paylaş
Dünyanın en tarz kadınlarının ultralüks arabaları!

Dünyanın en tarz kadınları diyince aklınıza kimler geliyor bilmiyoruz ama bizim aklımıza hemen:Beyonce,Madonna,Nicki Minaj,Paris Hilton,Jennifer Lopez,Christina Aguilera geliyor!

Onlar dünyayı sesleriyle,danslarıyla ve en çok kendilerine has tarzlarıyla kasıp kavuran kadınlar! Kabul edelim ki hepimiz onların hayatını merak ediyoruz;nerede ne giymişler,ne yemişler ne içmişler,en son nerede kimle görülmüşler vesaire vesaire..

Onları takip etmek ve tarzlarından ilham almakta haksız da sayılmayız aslında. En nihayetinde onlar tüm dünyayı kendilerine hayran bırakan kadınlar.

Peki Bu Kadınların Benzersiz Yapan Özellikleri Ne?

Bu kadınları benzersiz yapan en önemli özellikleri tabiki kendilerine has bir tarzlarının olması ve bu tarzlarını giydikleriyle,yedikleri içtikleriyle,gittikleri yerlerle hatta ve hatta sürdükleri arabalarla tüm dünyaya göstermeleri.Evet,yanlış duymadınız,birbirinden tarz ve güzel bu kadınlar tarzlarını arabalarına yansıtmaktan büyük keyif alıyor. Tamamen kendi hayalindeki arabayı tasarlayıp Türk bir firmaya yaptırmış olan mı dersiniz arabasının içini dışını şeker pembeye boyatıp farlara kirpik taktıranlar mı yoksa en sevdiği giyim markasına arabasına tasarlatan mı?

Şaşırdınız değil mi,o halde gelin kadın dünya starlarına ve tutkuyla bağlı oldukları arabalarına birlikte göz atalım ve kendi hayatımıza nasıl uygulayabileceğimize birlikte karar verelim.

İşte Dünyanın En Tarz Kadınları ve Kullandıkları ARABALAR!

Beyonce

Defalarca dünyanın en güzel kadını seçilen Beyonce’un arabası,bir Türk markası olan Onuk Taşıt’a yaptırılmış. Tasarımını Beyonce’un yaptığı ve totalde 3 tane üretilen S56 E tarzıyla ve ihtişamıyla tüm gözleri üzerine topluyor.

Madonna

Kim demiş kadınlar küçük araba severler diye! Madonna’nın 386 bin Dolar değerindeki Maybach 62 model otomobili sizce de korkutucu derecede büyük değil mi?

Nicki Minaj

Onun tam bir pembe hayranı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde! Nicki Minaj’ın 290.000 Euro değerindeki Lamborghini’si güzelliğiyle bizi büyüledi.Ya sizi?

Paris Hilton

Buyrun size bir pembe aşığı daha! Paris Hilton’un bir zamanlar kullandığı her yerinden makyaj aynası çıkan farları kirpikli motorunu hepiniz hatırlıyorsunuzdur heralde. 230.000 Euro değerindeki Bentley’in de bu detaylara yer vermese de pembeliğinden ödün vermemiş.

Jennifer Lopez

Güzelliği karşısında büyülenmemek elde değil! Jennifer Lopez de bir çok kadın gibi küçük arabaları sevenlerden. Lüks giyimin öncü markalarından olan Gucci ve ikon haline gelmiş İtalyan araba markası Fiat’ın işbirliğinde tasarlanan Fiat500 Gucci sizce de J Lo’ya çok yakışmamış mı?

Christina Aguilera

Hem güzelliğiyle hem de sesinin gücüyle dünyayı kendisine hayran bırakan Christina Aguilera tamı tamına 550.000 Dolarlık Rolls Royce Phantom’u tercih etmiş. Sizce de biraz fazla iddialı değil mi?
Peki biz onların tarzını kendi hayatlarımıza nasıl uygulayabiliriz?

Tamam belki hepimizin bu kadar lüks arabaları yok ama bu sahip olduğumuz arabalarımızı kendi tarzımıza göre uyarlamamıza,kendi kişiliğimizi,tavrımızı ve hayat tarzımızı yansıtan parçalarla süslememize engel değil.Kendine has tarzı olan ve tarzıyla dikkat çekmeyi seven kadınlarımız için oluşturduğumuz “It Girls” koleksiyonuna göz atmanızı öneririz.

Gittiğiniz her yerde tarzınızla gözleri üzerinize toplayın ve her daim ışıl ışıl parlayın diye..

 


 

http://kolayoto.com/hella-flush-oto-direksyon-klf.html

http://kolayoto.com/dreamcar-metal-kulluk-krmz-karbon-otomatik-kapa.html

http://kolayoto.com/bottari-revolution-my-black-heart-koltuk-klf-29.html

http://kolayoto.com/dreamcar-sospeso-bardaklk-krmz-4601603.html

http://kolayoto.com/dreamcar-silikon-komik-aretler-vantuzlu-3304001.html

http://kolayoto.com/dreamcar-silikon-komik-aretler-vantuzlu-3304005.html

http://kolayoto.com/areon-orjinal-fresco-ie-asma-koku-sakz-1515421.html

http://kolayoto.com/areon-orjinal-maskot-ayakkab-asma-koku-vanilya-1516003.html

http://kolayoto.com/dreamcar-sar-direksiyon-ci-telefon-tutucu-013200.html

 

Yorum yok

Yorum bırak