Continental 185 65 15

Continental 185 65 15

Paylaş
Continental 185 65 15
  • – Sentetik kauçuk teknolojisi
  • – Schwingmetal adıyla üretilen hamur-metal karışımı
  • – Şambriyelsiz lastik patenti
  • – Kış mevsimi için özel M+S lastikleri

Yukarıda belirtilen teknolojiler Continental ailesinin geliştirdiği ileri teknolojik gelişmelerden sadece birkaçı. Var olan özelliklerin geliştirilmesi dışında yepyeni teknolojiler geliştirerek benzer sorunlara farklı çözümler sunmak Continental’in doğasında mevcut.

Conti Eco Contact 5 lastikleri de bu durumdan nasibini alan lastiklerden. Çok daha dengeli bir sürüş kabiliyetine sahip olan lastikler sıcak havalarda bile sertliklerini koruyarak yol ile olan sağlam teması kesinlikle kaybetmiyor.

http://kolayoto.com/continental-sport-conti-contact-5-185-65r15-88t-tl-cec-5-185-65r15-88t.html ürünü 185 65 15 ebatı için 170,42 olarak belirlenen fiyatı ile de kullanıcıların bu teknolojiye ulaşmasını oldukça kolay kılıyor.

Binek araç tipleri için uygun olan Conti Eco Contact 5 yaz lastikleri kuru yoldaki inanılmaz performansının ardından ıslak zeminlere geçince de bu performansından hiçbir şey yitirmeyerek yoluna devam edebilmektedir. Ülkemizdeki yol yapısına da son derece uyum sağlayarak kullanıcıların tüm ihtiyaç ve beklentileri düşünülerek üretilmiş olması da bir başka etkileyici özelliği olarak dikkat çekiyor.

Yorum yok

Yorum bırak