Bridgestone 225 45 17

Bridgestone 225 45 17

Paylaş
Bridgestone 225 45 17

Kullanıcılarının memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak “Güven ve Gurur” felsefesinden ödün vermeden teknolojisini daima ileri taşımak en büyük arzusudur Bridgeston’un.

Formula 1’de 7 yıl üst üste şampiyonun lastiğini sağlaması ve 2007-2011 yılları arasında FIA Formula 1 Dünya Şampiyonasının tek lastik sağlayıcısı olma ünvanına sahip olması da kalitesinin en büyük göstergelerinden biridir.

Bridgestone, 225 45 17 ebatı için kış mevsiminin zorlu şartlarını göz önünde bulunarak yine ezber bozan bir lastik üretti: Bridgestone Blizzak LM32.

Kışın en çetin koşulları için geliştirilen bu lastik hem karlı hem de ıslak zemin performansının mükemmel bir dengede üst düzey bir performans sağlaması adına tasarlanmıştır.

http://kolayoto.com/bridgestone-lm32-225-45r17-94v-xl.html ürünün XL modelinin fiyatı 376,93 TL olması içinde barındırdığı teknolojiye kıyasla iyi bir fiyat performansı sunmaktadır.

Yüzeyinde bulunan yüksek yatay olukları ile suyu dışarıya çok hızlı tahliye ederek suda kızaklama riskini minimum seviyeye indirir. Desen sertliği yeniden optimize edilerek kuru zemin performansı arttırılmıştır. Ağırlığı da azaltılarak daha düşük yuvarlanma direncine sahip olması hedeflenmiştir. Bu sayede yakıt verimliliği de oldukça iyi bir düzeye getirilmiştir.

Binek araç kullanıcılarının tüm beklentilerinin karşılanması hedeflenirken Bridgestone yine üzerine düşeni yaparak Bridgestone LM32 lastiklerinde yine beklenilenin üzerine çıkmıştır.

Yorum yok

Yorum bırak