8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel

Paylaş
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel

Kadınlar Gününde gelin biz kadınlar biraz kendi özelliklerimizden bahsedelim.

Mesela,biz kadınlar çok detaycıyızdır,en ufak hatayı bile görür düzeltmeden rahat edemeyiz.Kolay kolay her şeyi beğenmeyiz biz, içimize sinen bir elbiseyi bulmak içim saatlerce yorulmadan gezebiliriz. Aklımıza yatmayan her konuda çok soru sorarız, öyle hemen de ikna olmayız.

Erkekler,bizim kafa karıştırıcı tavırlar sergilediğimizi ve bizleri anlamanın çok zor olduğunu söylerler.Haksız da sayılmazlar.Biz kadınlar çoğu zaman olayları çok derin düşünürüz,farklı perspektiflerden yorumlamaya çalışırız,komplike cümleler kurariz ve anlaşılmaz davranırız. 24 saat koşturur,biran olsun yorulmayız. Anılara saygı duyarız,yaşanmışlıkları kutulara koyar derinlere saklarız. Kafamıza koyduğumuzu yapar,yaptığımızında hakkını veririz. Ne kısıtlamalardan ne de sınırlardan hoşlanırız, bize neyi yapamayacağımızı söylediğinizde yapıcaklarımızı göstermiş olursunuz.

Şunu bilmelisiniz ki,
Biz kadınlar;ofsaytı anlayabilir,futbol oynayabilir,kavanoz kapaklarını açabilir,arabamızın lastiğini değiştirebiliriz.
1 kadın eğer gerçekten isterse dünyayı değiştirebilir,araba lastiğini mi değiştiremiycek güldürmeyin bizi.
Bugün kendi değerinizi farkına vardığınız,gücünüzü ve potansiyelinizi keşfettiğiniz,karşılaştığınız her zorluğun üstesinden kendi başınıza gelebileceğinizi anladığınız gün olsun.

8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun!

Saygılarımızla
HHF4W

Yorum yok

Yorum bırak