Aracınızın Servis, Bakım ve Onarımı için Hala Kendiniz mi Yoruluyorsunuz?

Aracınızın Servis, Bakım ve Onarımı için Hala Kendiniz mi Yoruluyorsunuz?

Paylaş
Aracınızın Servis, Bakım ve Onarımı için Hala Kendiniz mi Yoruluyorsunuz?

Günlük yaşantımızın içinde ciddi bir yere sahip olan, keyif olmaktan çıkıp artık iyice gereklilik halini alan araçlarınıza gereken ilgi ve alakayı göstermekten geri durmamalısınız. Olası bir kaza veya arızalanma olduğunda ya da periyodik bakım zamanları geldiğinde herkes sanayilerin, servislerin yolunu tutar.

servis

Hem güvenip aracınızı emanet etmek, hem de el yakmayan fiyatlara özenli ve titiz bir işçilik bulmak fazlasıyla güç olmaya başladı. Kaldı ki maddi olarak değerli olmasının yanında sizin ve sevdiklerinizin can güvenliğini de sağlaması için her yerde bu bakım ve onarımları yaptırmak zor iş. İşin bir de farklı faklı yerler ile görüşerek fiyat karşılaştırması yapma kısmı var ki hem vakit alan hem de çok kafa karıştıran bir durum.

Oysa tüm bu işlemleri sizin için kolaylaştıran birileri var. Siz yerinizden bile kıpırdamadan sizin için tüm piyasadaki en güvenilir servisler ile görüşerek en uygun fiyatları topluyorlar ve size sunuyorlar. Size sadece aralarından en avantajlısını seçmek kalıyor. İsterseniz seçtiğiniz servis için aracınızı kapınızdan alıp tüm işlemleri tamamlayıp yeniden kapınızda teslim ediyorlar.  Konuyu biraz daha açalım.

 

Otomobilinizin bakım zamanı geldi yada farklı bir sebepten dolayı servise götürülmesi gerektiğinde, KolayOto sizin ihtiyaçlarınıza cevap verecek en uygun servisi daha önceden gözlemlenmiş, denenmiş ve müşteri memnuniyeti konusunda kendini kanıtlamış oto servislerinden oluşan servis ağı ile önünüze getiriyor. Siz oturduğunuz yerden aracınız ile ilgili bilgileri girin ve teklif talebinizi oluşturun. Türkiye’nin dört bir yanında 400’den fazla KolayOto Servis Noktası arasından otomobilinize ve bulunduğunuz noktaya en yakın servisler talebinize teklifler versin. Siz de bu teklifleri karşılaştırın, dilediğinizi seçin ve randevunuzu alın. İsterseniz servise bizzat giderek kendiniz yaptırabilir, isterseniz de ilgili servis aracınızı kapınızdan alıp tüm taleplerinizi karşıladıktan sonra tekrar kapınıza teslim getirdiğinde kendilerinden teslim alabilirsiniz. Ayrıca ödeme için site üzerinde kredi kartınızı kullanmadan, aracınızı teslim alırken de ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu deneyimi KolayOto farkı ile yaşamak için http://kolayoto.com/servis bağlantısından talebinizi hemen oluşturabilir ve bu rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Şimdiye kadar hem vakit hem efor harcayarak yaptığınız işlemleri yerinizden kalkmadan sizin için yapan alanında uzman kişiler tarafından emin ellerdesiniz.

Yorum yok

Yorum bırak