Araba kullanmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Araba kullanmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Paylaş
Araba kullanmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Şu an içinizden “Cuma iş çıkışı İstanbul da araba kullananda ne keyif kalır ne de huzur”  diyor olabilirsiniz. Haklı olmasına haklısınız ama ben yine de karamsarlığa kapılmayın yazımı sonuna kadar okuyun derim.

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım, hemen hemen hiç birimiz sabahın köründe uyanıp bu soğukta işe gitmekten haz etmiyoruz. 07:30 da iş başı yapan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Hava aydınlanmadan buz gibi havaya çıkıp soğuk araba koltuğuna oturmak bir kenara dursun o eldiveni çıkarıp kontağı çevirebilmek bile Survivor da oyun kazanmış gibi hissettiriyor insana.

Bu durumda yapabileceğiniz iki şey var. Ya sadece sıcak havalarda çalıştığınız ve erken kalkmadığınız bir iş bulmaya çalışabilirsiniz -ki inanın çok aramama rağmen dondurma satmak dışında bir iş bulamadım yani pek bir şansınız yok- ya da arabanıza birkaç sihirli dokunuş yapabilir ve araba kullanmayı keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Ortapedik tüm araçlar için uygun koltuk kılıfı Şimdi bir hayal edin, erkenden evden çıktınız, hava soğuk içiniz titriyor, arabanızın kapısını açıp burnunuza çarpan mis gibi vanilya kokusu eşliğinde ısıtmalı minderinizi çalıştırıp ortopedik bel yastıklı koltuğunuza güzelce kuruldunuz. En sevdiğiniz rengini seçtiğiniz kılıfla kaplattığınız direksiyonunuzu içiniz üşümeden kavradınız. Telefonunuzu elinize elinize aldınız ve Spotify’daki favori şarkı listeniz çalmaya başladı.

Araç kokusu vanilyalıBu kadarı da yetmez daha çok motivasyona ihtiyacınız var, daha iyi bir deneyim için telefonunuzu bluetoothlu hoparlörünüze bağladınız ve telefonunuzu sabit tutan aksesuarına yerleştirdiniz. Isındığınıza göre montunuzu çıkarıp arka koltuğa asabilirsiniz, böylece kırışma olasılığı da ortadan kalkmış olur.

araç içi su ısıtıcı çakmak şarjıHala uykunuz var değil mi? Sizi kendinize getirecek şey dumanı tüten sıcacık bir kahve elbette! Ancak bu saatte açık bir yer bulmak yerine araba çakmağına bağlanan termosunuzla anında su kaynatıp, araç içi düzenleyicinize koyduğunuz kahvenizi kupanıza dökerek şahane kahvenizi kolayca kendiniz hazırlayabilirsiniz. Kupanızı sizin için en rahat yere konumlandırdığınız kahve tutucunuza koyarak kahve keyfinizi tüm yol sürdürebilirsiniz. Dilerseniz yolda durup bir simit alarak bu keyfi şahane bir kahvaltıya bile dönüştürebilirsiniz.

Siz favori müziğinizin, konforlu koltuğunuzun, sıcacık kahvenizin tadını çıkarırken çoktaaan şirkete varmış olacaksınız. Nasıl, kahve ve vanilya kokusunun birbirine karıştığı sıcacık rahat arabanızdan çıkıp şirketin kapısından girmek içinizden gelmiyor değil mi? Bende öyle tahmin etmiştim.

Arabadan çıkıp şirket kapısında gitmeye kendinizi nasıl ikna edeceğiniz konusunda maalesef yardımcı olamayacağız. Fakat yukarıda bahsettiğim bu sürüş keyfini doyasıya yaşamanız için ihtiyacınız olan her şeyi sizinle aşağıda paylaşıyorum. Dilerseniz beğendiğiniz parçaları alıp kendi keyfinizi şekillendirebilir, dilerseniz de hiç uğraşmadan sizin için hazırladığım koleksiyonu paket halinde satın alabilirsiniz.

Yaşadığınız keyifli deneyimi bizimle paylaşmayı unutmayın!

İyi yolculuklar

Yorum yok

Yorum bırak