Anneler günü hediyesi

Anneler günü hediyesi

Anneler gününüz kutlu olsun

Paylaş
Anneler günü hediyesi

Anneler Günü Ne Zaman?

Anneler günü her sene olduğu gibi bu sene de mayıs ayının ikinci pazarında yani ayın 14’ünde kutlanacak. Sayılı zamanın kalmasıyla birlikte hepimizi “acaba ne alsam” telaşının sardığını farkındayız. Sizin kafa karışıklığınızı giderebilmek adına minik bir hediye rehberi hazırladık. Annenizin kişiliğine uygun hediye seçimi için rehberimize kısaca göz atabilirsiniz.

Anneler Günü Hediye Rehberi

Sizin için seçtiğimiz en orjinal anneler günü hediyelerini anlamlı mesajlarınızla taçlandırabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz:

1)Ortopedik Terlik

Eğer sizin anneniz de bizim annelerimiz gibi,evin içinde dur durak bilmeden koşturuyorsa;bahar temizliği telaşına girmiş bir yandan da yemek yetiştirmeye çalışıyorsa,belki de en makbule geçecek hediye;gün boyu tüm yüklerini taşıyan ayaklarının rahat etmesi için ortopedik bir terlik olacaktır. Ortopedik terlik dendiğinde aklınıza tek tip hastane terliği gelmesin sakın, birbirinden renkli cıvıl cıvıl bahara uygun terliklerden birini hediye edip annenize hem işe yarar hem de güzel bir hediye alabilirsiniz.Hem ne derler bilirsiniz: “Cennet annelerimizin ayakları altındadır.” O halde, o ayaklara iyi bakmamız şart (:

2)Hobi Seti

Özellikle uzun yıllar çalışmış ve emekli olunca büyük boşluğa düşmüş annelerimiz için şahane bir hediye seçeneği olacaktır. Hobi seti derken neyi mi kastediyoruz?

Puzzle,maket yapımı,kanaviçe-goblen,fimo ve modelaj,dekopaj,origami,quilling,mozaik,örgü dantel,etamin,keçe,ikebana,boyama (akrilik,cam,ahşap,ebru,seramik,porselen,yağlı…) bunlar ilk etapta aklımıza gelenler. Bunlardan hangisinin annenize uygun olacağını belirlemek size düşüyor. Mesela bulmaca çözmekten hoşlanan,analitik yeteneği olan anneler için puzzle muazzam bir hediye olabilir veya el işlerinde kabiliyetli,titizlikle uzun süre el işi yapabilen anneler için;örgü,dantel,boyama harika bir hobi olabilir, ya da bizim annelerimiz gibi çiçeklere büyük bir hayranlık besleyen anneler için ikebana adı verilen çiçek süsleme sanatını incelikleriyle anlatan bir kitap hediye edebilirsiniz.Bu sayede annenizin zamanını verimli ve keyifli geçirmesini sağlayan yeni bir uğraş kazandırmış olursunuz.Hem belli mi olur,bakarsınız annenizin hobi diye başladığı bu uğraş daha sonra kendisine ekonomik kazanç olarak geri döner!

3)Workshop-Eğitim-Seminer

Ne demişler, öğrenmenin yaşı yoktur! Bazı hobiler,gerekli malzemeler olduğu müddetçe kendi kendine öğrenilebilir fakat bazı hobileri eğitim almadan öğrenmek mümkün olmayabiliyor. Annenizin ilgisinini olduğu bir alanda, rahatça gidip gelebileceği bir kurs ayarlamanız hem annenizin faydalı bir eğitim almasına hem de yeni arkadaşlar edinebileceği sosyal bir ortama girmesine fayda sağlar. Eğer yeni uğraşı sevip sevmeyeceğinden emin değilseniz 4-5 saat süren hızlandırılmış eğitim içeren Workshopları da tercih edebilirsiniz.Örnek olarak Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)’nın her hafta düzenlediği pasta yapımı,çikolata yapımı,ekmek yapımı workshopları anneniz için hem eğlenceli hem de eğitici bir etkinlik olacaktır.

4)SPA-Wellness

Belki de annelerimize verebileceğimiz en güzel hediye, onları 1 günlüğüne de olsa tüm o işlerden güçlerden,koşturmacalardan uzak tutacak,yılın yorgunluğunu üzerinden atmasını sağlayacak bir masaj günü hediye etmek. İnternetten kolayca bulabileceğiniz SPA-Wellness paketleri,5 yıldızlı otellerde saunasından hamamına,masajından vücut bakımına kadar bir çok hizmeti kampanya fiyatlarıyla sunuluyor.

5)Anne-Kitabı

Son yıllarda piyasaya çıkan ve manevi hediyeleri çok daha anlamlı bulanlar için biçilmiş kaftan. Bu kitapların her sayfasında annenizle ilgili cevaplamanız gereken sorular bulunuyor.Mesela: Annenin en çok kullandığı söz, birlikte geçirdiğiniz en güzel gün, annenden aldığın en güzel tavsiye.. ve bunun gibi bir çok soru. Kitapları resimlerle süslemek,notlar iliştirmek tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Unutmayan söyleyelim bu hediyenin sonu yüksek doz duygusallık içeriyor,tecrübeyle sabittir 🙂

6)Araba Aksesuarı

Son olarak arabasına hayran annelerimize,hem arabasına olan bağlılığını arttıracak hem de her bindiğinde bizi hatırlatacak hediyeler seçebilirsiniz. Üstelik arabanın anahtarını bir bahaneyle alıp, arabayı güzelce süsleyip hatta içine bulabileceği küçük notlar saklayıp şahane ve orjinal bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz.Annenize anlamlı ve orjinal bir süpriz yapmanız için güzel bir fikrimiz var.

Anneler Günü İçin Orjinal ve Anlamlı Bir Süpriz

Anneniz arabasına düşkünse (ki bazı anneler arbasına isim bile takıyor),annenizin en sevdiği renkte koltuk kılıfı alıp koltuklara giydirebilirsiniz. Sürücü koltuğun üstüne post-it kağıtlarla bir not yapıştırıp, “bu renk sana herkesten çok yakışıyor.En özel günlerimizde hep bu renk vardı üstünde,hangi günü kastettiğimi merak ediyor musun? O halde güneşliği aç.” gibi bir not yapıştırıp, güneşliğin içine sizin için özel olan o günden (mezuniyet,söz,nişan..) çekilmiş bir fotoğraf bırakabilirsiniz Arkasına da anlamlı bir mesaj yazarak annenize unutulmaz bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz.

Koltuk kılıfı ve binbir çeşit aksesuar önerisi için http://kolayoto.com/aksesuar ziyaret edebilir, alternatif süprizler için fikir almak isterseniz bize [email protected] adresinden mail atabilirsiniz.

Anneler Günü Mesajımız

Son olarak annelerimize minik bir anneler günü mesajı bırakmak istiyoruz:

” Sizlerin hakkınızı,değil bir gün bir ömür çalışsak ödeyemeyiz. Dileriz ki doğacak her çocuk sizin kadar fedakar,sevgi dolu annelere sahip olacak kadar şanslı olur. Anneler gününüz kutlu olsun.”

Annesi hayatta olmayanlar için Allah’tan sabır ve rahmet diliyoruz.Anneler gününüz kutlu olsun.

Seçili ürünlerde KolayOto avantajlarıyla Anneler Günü haftasına özel bir kampanya oluşturduk. Ürünlerimizi incelemek ve hemen satın almak için tıklayın: http://kolayoto.com/anneler-gunune-ozel-hediyeler.html

kolayoto.com’da 15 Mayıs’a kadar seçili ürünlerde avantajlarımız devam ediyor.

Yorum yok

Yorum bırak