En Kolay Park Etme Yöntemi

En Kolay Park Etme Yöntemi

Kadınlara özel tasarladığımız "Best Friends Goals" adını verdiğimiz yöntemle "Park Etme" artık çocuk oyuncağı!

Paylaş
En Kolay Park Etme Yöntemi
"Best Friends Goals" Park Etme Yöntemi

Araba park etme konusunda biz kadınların sahip olduğu ün malumunuz, arkamızdan yok efendim kadınlar park edemez, yok efendim 3 saatte kocaman yere giremedi, yok arabanın önü dışarda kaldı bilmem ne diye senelerdir konuştular. Artık yeter. Park etmek  gerçekten bazen zulüm haline dönüşebiliyor, inanın biliyoruz. Bu yüzden de size bu konuyu örneklendirerek olabilecek en kolay haliyle anlatmaya çalıştık

Kadınlar İçin Tasarladığımız “Best Friends Goals” Park Etme Yöntemi

Park etmek, birbiriyle kavgalı iki yakın arkadaşınızın arasını yapmaya benzer; hassas yaklaşmalı, dengeli hareket etmeli, seri ve kendinizden emin kararlar vermelisiniz. Başka türlü iki arkadaşınızın arasında kalır ve ilişkilerinize zarar verirsiniz.

Şimdi farz edelim ki Merve ve Zeynep adında iki yakın arkadaşınız var. Üniversiteden tanışıyorsunuz ve 3’nüz harika zamanlar geçirdiniz birlikte. Zaman yıpratmadı ilişkilerinizi tam aksine güçlendirdi derken, olmadık bir yanlış anlaşılma Merve ve Zeynep’in arasını bozdu. Tabi bu durum sizi çok kötü etkiledi çünkü hem iki tarafı ayrı ayrı idare etmeniz, hem de ikisini ortak noktada buluşturmanız gerekiyor. İkisini bir araya getirmek için bir kahvaltı organize ettiniz ve ikisinin de birbirinin geleceğinden haberi yok. İkisi de arabalarını park etmiş ve ortalarında 1 arabalık yer var. Birbirlerini fark etmeleri ve siz ikna edemeden arabayı çalıştırıp gitmeleri an meselesi. Yapmanız gereken kıvrak ve çevik bir hamleyle ikisinin arasına park etmek, arabadan inmelerini beklemek ve kollarına girip onları kahvaltı salonuna sürüklemek.

Peki, ama onların birbirini fark etmesine imkan vermeden nasıl hızlı ve çevik bir şekilde tam ortalarına park edeceksiniz? Çok basit, sadece söyleyeceğimiz adımları takip etmeniz gerekiyor.

1) Park edeceğiniz boşluğu geçerek öndeki aracın yanında paralel bir şekilde durun, aracın içindeki arkadaşınız Merve’ye selam verin, fakat Merve’nin aracına çok yakın durmayın, çünkü arka aracın içinde olan arkadaşınız Zeynep çok yakın durmanızdan şüphelenip durumu anlayabilir. Merve’nin arabasının tamponuyla kendi aracınız arasında 20-30 cm boşluk bırakın. Bu size rahat manevra yapma imkanı sağlayacaktır.

2.Aynalardan arkayı kontrol edin. Zeynep’in hala arabada olup olmadığını bilmek ve durumu anlayıp anlamadığını çözmek için geriye bakıp kontrol etmeniz hayati önem taşıyor. Zeynep’in anlamadığından ve arkanızda başka araç olmadığından emin olduğunuz anda aynalardan kontrol ederek geri geri gitmeye başlayın ve bir yandan direksiyonu tam sağa olana kadar çevik ve küçük hareketlerle çevirin. Ön kapınız sağınızdaki aracın yani Merve’nin aracının tamponu ile aynı hizaya gelince direksiyonu toplayın ve düz devam edin.

3)Ön tamponunuz Merve’nin aracının arka tamponundan kurtulunca direksiyonu sola çevirin. Bu noktada hem aynayı hem de ön tamponunuzu kontrol etmek durumundasınız. Böylece hem önünüzdeki arkadaşınız Merve’ yi hem de arkanızdaki arkadaşınız Zeynep’i kontrol edebilirsiniz.

4)Aracınız kaldırıma paralel olduğunda tekrar direksiyonu toplayın ve düz devam edin.

5)Son olarak, aracınızın ön ve arkasında yeteri kadar boşluk olduğuna emin olun. Böylece birbirlerini fark edip gitmeye kalkışırlarsa küçük bir manevrayla yerinizden hemen çıkıp peşlerine düşebilirsiniz.

İşte bu kadar! Bitti gitti! Kusursuz park etmekle kalmadınız, arkadaşlarınız birbirinizi fark etmeden arabalarından indirmeyi başardınız. Şimdi sırada ikisinin koluna girip onları kahvaltıya götürmek ve aralarındaki bağın kuvvetini hatırlatarak dostlarınızla keyifli bir Pazar kahvaltısı yapmak var!

Bizim “Best Friends Goals” adını verdiğimiz kolay park etme yöntemini yeterli bulmazsanız veya daha da kolaylaştırmak isterseniz; sizin için hazırladığımız, park etmeyi çocuk oyuncağı haline getiren park etme yardımcıları ve sensörleri koleksiyonumuza da göz atabilirsiniz.

http://kolayoto.com/forza-park-sensoru-ses-kazl-buzzerl-beyaz-sensor.html
http://kolayoto.com/sentinel-turkce-konuan-park-sensoru-ekranl-siyah-lensli.html
http://kolayoto.com/navitech-rvc-100-geri-goru-kameras-universal.html
http://kolayoto.com/gnet-gi500-2-kanall-arac-kameras.html

 


http://kolayoto.com/navitech-dvr-302-dvr-arac-kameras.html
http://kolayoto.com/blacksys-ch-100b-2ch-wi-fi-2-kameral-arac-kameras.html

 

Sıkı dostlarınızdan hiç ayrılmamanız dileği ile..

HHF4W

 

 

Yorum yok

Yorum bırak