215 40 r18 Lastik Fiyatları

215 40 r18 Lastik Fiyatları

Paylaş
215 40 r18 Lastik Fiyatları

Spor bir araca sahip olmanın en önemli avantajı eğer hız yapmayı seven biriyseniz buna imkan tanıması ve çok yüksek hızlarda üstün performans göstererek bambaşka bir sürüş deneyimi yaşatmasıdır. Ancak bu denli üst düzey bir performansa sahip olmak ve aracınızdan tam anlamıyla verim alabilmek adına bu iş için en uygun lastiği kullanıyor olmanız gerekmektedir.

215 40 r18 lastikleri tam da bu amaca hizmet etmek ve tarifsiz bir sürüş deneyimi ile sizi buluşturmak için geliştirilmiştir. Kullanım amacı olarak yüksek hızlar hedeflendiği için görevini tam anlamıyla yerine getirebilmesi adına uzun süren çalışmalar yapılmıştır. Bu sayede yol tutuşu, çekiş ve ıslak zeminde yere tutunma kabiliyeti yüksek hızlarda dahi sekteye uğramayacak şekilde dizayn edilerek mükemmel duruma getirilmiştir.

Pirelli, Petlas ve Dunlop markaları tarafından 163,66 TL’den başlayan oldukça cazip fiyatlarla satışa sunularak yüksek performansa en uygun fiyatla erişmeniz mümkün kılınmıştır.

http://kolayoto.com/215-40-r18-lastik-fiyatlari sayfasından 215 40 r18 lastiklerinin üstün performans kriterlerine göz atabilir ve cazip fiyat seçeneklerini değerlendirerek bu mükemmel lastiklerden birine hemen sahip olabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak